- Maarten Tromp Advocaten - http://blog-maartentrompadvocaten.nl -

Knallende kurken van klant!

De Belgische Elisabeth Tijskens overkwam op 1 juli 2001 in Nederland een auto-ongeval, waar zij ernstig letsel aan overhield. Recent is haar zaak afgewikkeld. Zij was daar zo blij mee dat zij alle hoofdrolspelers heeft getrakteerd op champagne, bij ons op kantoor. Niet alledaags, maar wel een mooi voorbeeld van hoe het ook kan! Een paar citaten van Elisabeth:

 

 “Vooraleer ik deze deur sluit wil ik met u kunnen delen hoe dankbaar ik u ben voor hoe u mijn belangen behartigd heeft. Ik ben me ten volle bewust van hoe kwetsbaar ik tegenover de verzekeraar stond en hoe goed u me verdedigd heeft.”

 

 “In dat opzicht ben ik mevrouw Ales ook dankbaar voor de erkenning van mijn geleden schade. Naar eer en geweten is deze zaak eerlijk besloten.”

 

 “Bedankt voor uw bereidheid om op deze manier de zaak te beklinken. Uiteindelijk heeft u meer dan 10 jaar een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Dankzij uw mooie overwinning zal u blijvend een waardevolle plaats hebben in mijn leven.”

 Zulke dankbare mensen laten wij natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan! En de andere hoofdrolspelers ook niet… 

 bloemen 2 (Small) [1]

Op de bovenste foto van links naar rechts: Astrid Ales (ASR), Maarten Tromp, vader Tijskens, Elisabeth Tijskens, moeder Tijskens en Pim Hagen (onze medisch adviseur).

 

 Rotterdam, december 2013

 Maarten Tromp