- Maarten Tromp Advocaten - http://blog-maartentrompadvocaten.nl -

Maarten Tromp Advocaten sponsort Team “Overtref Jezelf”

In de zomer van 2012 fietst André van Weert in het team “Overtref Jezelf” de Tour for Life. André is de echtgenoot van Madelon, één van onze secretaresses. Maarten Tromp Advocaten steunt André en zijn team “Overtref Jezelf” van harte. Het team, bestaande uit negen renners, onderneemt samen met 70 andere teams deze bizarre tocht om geld in te zamelen voor Artsen zonder Grenzen. In acht loodzware etappes worden wereldberoemde en loodzware cols beklommen en zullen er gemiddeld 160 km en 2.500 hoogtemeters per dag worden afgelegd.

De start is op 26 augustus 2012 in Bardonecchia. Via de Italiaanse en Franse Alpen, de Jura, de Vogezen en de Ardennen zal het gehele peloton op 2 september 2012 finishen op de Cauberg in Valkenburg.

De opbrengst van Tour for Life gaat naar Artsen zonder Grenzen een organisatie die wereldwijd medische noodhulp biedt aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Net als Artsen zonder Grenzen werkt Maarten Tromp Advocaten voor slachtoffers wereldwijd.

Voor het inzamelen van sponsorgeld heeft team “Overtref Jezelf” verschillende acties op touw gezet. Eén daarvan was het benaderen van kledingsponsoren. Daarom rijdt de ploeg in augustus 2012 met het logo van Maarten Tromp Advocaten op de achterzijde van het tenue, als het spreekwoordelijke steuntje in de rug.

Mocht ook u het team willen volgen of steunen, kijk dan op
www.overtref-jezelf.nl [1] voor meer informatie.

[2]