- Maarten Tromp Advocaten - http://blog-maartentrompadvocaten.nl -

Unieke wijnactie!

Beste mensen,

Zoals u wellicht weet heb ik een hobby: wijn! De Lionsclub waar ik lid van ben (Rotterdam-host) organiseert op dit moment een leuke wijnactie ten behoeve van de Stichting Leergeld Rotterdam (http://www.leergeld.nl).

Wij importeren zelf een witte en een rode Sancerre van Domaine de la Jolive. De Sancerres van dit huis vallen regelmatig in de prijzen. Ik heb de wijnen zelf mogen proeven. Werkelijk klasse!

De winkelwaarde bedraagt circa € 15,– per fles. Door onze rechtstreekse import kunnen wij beide wijnen aanbieden voor slechts € 10,– per fles. Desgewenst kan ook een geschenkverpakking (voor 2 flessen) worden geleverd voor
€ 1,25 per stuk. Aldus hebt u voor minder dan € 25,– een uniek (kerst?) geschenk in huis om zelf te drinken, of om weg te geven.

De wijnen worden ingekocht/geleverd in dozen van 12 flessen, maar u kunt elk gewenst aantal bestellen. Dat geldt ook voor de geschenkverpakking. Ter nadere toelichting op onze actie sluit ik hierbij:

een beschrijving van de wijnen en de verpakking; [1]
een aanbevelingsbrief van onze president; [2]
een bestelformulier. [3]

Graag en van harte nodig ik u uit om mee te doen met onze actie. Met uw deelname geeft u niet alleen, u krijgt er ook iets bijzonders voor terug!

Op 26 november 2013 sluit de inschrijving. Uw bestelling zie ik daarom graag voor 26 november 2013 tegemoet. Ik ben daarna verantwoordelijk voor de betaling aan de club. Graag reken ik met u af bij (of na) de uitlevering.

Mocht u voor het plaatsen van uw bestelling nog een nadere toelichting wensen, dan kunt u mij uiteraard altijd bellen (010 – 205 66 10).

Mede namens hen die het in onze regio iets minder hebben getroffen, zeg ik u alvast hartelijk dank voor uw bestelling.

Rotterdam, november 2013

Maarten Tromp